Hensikt

Vi øker fleksibiliteten i produksjonen og bidrar med høyere produktivitet og bedre arbeidsmiljø.

Oppdrag

Vi styrker globale produsenter ved å utvikle robotsystemer som skaper maksimal fleksibilitet og produktivitet i deres virksomhet.

Syn

Vi er førstevalget for globale produsenter som bruker smarte, fleksible og kostnadseffektive robotløsninger i produksjonen.

 

Historien om BUIND / SMARTSHIFT

I en kjeller i Norge for 30 år siden startet Kjell Buind ingeniørfabrikken BUIND. Kjell var veldig glad for å produsere spesielle enheter og komponenter på CNC-maskiner. Han ble trukket fram til å lage fleksible automatiserte løsninger slik at han kunne redusere repeterende arbeid for produsentene.

Han investerte i CNC-maskiner, og interessen økte for de automatiserte løsningene hans fra alle kanter. Han framkalte så å si industrien med sin oppfinnsomme måte å se på produksjonsprosessen.

Maskineriet og produksjonen vokste raskt, og han ble integrator for Universal Robots i Norge. "Med Universal Robots fikk vi en lett programmerbar, lett vektet robot som kunne jobbe rundt mennesker fullstendig sikret. Men det som plager meg, var at robotene alltid har hatt problemer med å skifte verktøy ”. Så Kjell gikk til sine CNC-maskiner og begynte å lage forskjellige prototyper som kunne hjelpe problemet, men det var ikke så lett. "Det var virkelig en berøringsoppgave fordi jeg ønsket å gjøre det enklere og enklere å endre verktøy uavhengig av hvilke roboter og verktøy du bruker."

Etter mange forhåndsdesign, prototyper og tester klarte han å gjøre en revolusjonær verktøyskifteranlegg, som er enkel å koble til, lett og universell kompatibel med alle roboter og verktøy. Det var virkelig en vanskelig oppgave fordi jeg vil lage et smart og funksjonelt design… og nå har den fått verdensomspennende patent.

Universal Robots så potensialet i å ha en bedre utnyttelse av sine roboter med verktøyskifter-systemet, og i 2018 ble produktene sertifisert og er nå en del av UR + -programmet.

Merket SMARTSHIFT robotikk ble født og i juni 2019 ble den internasjonale salgsorganisasjonen SMARTSHIFT robot ApS etablert.

SMARTSHIFT-robotikk er født global og plasseres i robotklyngen i Odense Danmark (rammeverk som fremskynder veksten blant robotbedrifter) og ekspanderer med salgspartnere rundt om i verden hver dag.

Logg Inn