Reklamasjonsskjema

RETURPOLITIKK

Vennligst les RMA returpolicy nøye og fyll ut dette skjemaet fullstendig.

RMA KRITERIA

Denne garantien dekker ikke defekter eller funksjonsfeil forårsaket av misbruk, misbruk eller feil vedlikehold, manglende etterlevelse av bruksanvisning eller bruk med utstyr som ikke er ment å brukes.

Kunder har bare lov til å returnere produkter på grunn av at produktet er mangelfullt eller på grunn av transportskader eller på grunn av produksjonsfeil og når det er utstedt et RMA-nummer (Return Material Authorization).

 • Produkter må ha blitt kjøpt direkte fra SMARTSHIFT-robotikk, ellers kan du kontakte forhandleren av SMARTSHIFT-produkter.
 • Forespørsler utenfor policyen er underlagt godkjenning av SMARTSHIFT. Et fornyingsgebyr kan påløpe.
 • Produktene må returneres til SMARTSHIFT robotikksted innen 15 dager etter mottak av ditt RMA-nummer (Returns Material Authorization).
 • Unnlatelse av å returnere produktet innen 15 dager kan føre til kansellering av autorisasjonsnummeret for returmateriell.

Hvis du ikke kjøpte produktet direkte fra SMARTSHIFT, kan du henvise til forhandlerens kontaktpunkt for all informasjon om retur av SMARTSHIFT-produkter.

RMA RETURINSTRUKSJONER:

 • Fyll ut RMA WEB-skjema og send det til systemet vårt, vi vil sjekke all informasjon og svare deg innen 48 timer. RMA-nummer med RMA-forespørselsskjema vil bli sendt via e-post.
 • Materiale må pakkes riktig (helst i original eske);
  * Kunden tar det fulle ansvaret for at riktig pakkeutstyr blir returnert til SMARTSHIFT;
 • RMA-nummer skal være tydelig merket på utsiden av esken;
 • Skriv ut mottatt forespørsel om mottatt godkjenning av returvarer (RMA) og send det tilbake sammen med enheter.
 • Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt returnerte varene og garantitypen deres.

SHIPPING

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader kan ikke refunderes. Vi anbefaler å bruke en sporbar frakttjeneste. RMA-poster skal sendes til følgende adresse: SMARTSHIFT robotikk, Hensmoveien 17, 3516 Hønefoss, Norge, tlf +47 32170780

SMARTSHIFT er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne pakker bekreftet å bli levert til adressen som er oppgitt for en ordre.

I henhold til GDPR-regulering vil forutsatte private data bli brukt med omhu og bare for spesifikke, relevante SMARTSHIFT-forretningsformål. For mer informasjon, les vårt private politi  https://smartshift-robotics.com/privacy-policy/

Logg Inn