Samarbeidende robot applikasjoner

I løpet av året har roboter utviklet seg til raske og smidige maskiner som kan fungere autonomt. Verktøyet har også utviklet seg til å tilpasse seg det stadig skiftende behov produsentene har. Samtrafikken er derfor et viktig element i tilpasningen av roboter for et bredt spekter av materialbruk. Vår innovative verktøyskifter hjelper produsenter med å oppnå de fulle fordelene ved å bruke robot, inkludert brukervennlighet, kostnadseffektivitet og produksjonseffektivitet.

SMARTSHIFT patentert design og funksjonalitet gjør systemet vårt tilpasningsdyktig for alle applikasjoner. Du kan bruke SMARTSHIFT til montering, sveising og sortering, pakking, merking og egentlig alt du kan bruke en robot til. En virkelig samarbeidsløsning for alle applikasjoner og uavhengig av hvilke roboter eller verktøy du bruker.

Når du bruker SMARTSHIFT-system kan du raskt og enkelt flytte fra en operasjon til en annen, noe som øker applikasjonens allsidighet, effektivitet og produktivitet.

 

applikasjoner

MONTERING

Skrue- og mutterkjøring, innsetting, montering og plassering og produserer repeterbare nøyaktige monteringsprosesser med høy presisjon og høy hastighet er en av SMARTSHIFT viktige funksjoner. Med vår pålitelige verktøyskifterkobling forbedrer du produktkvalitet og effektivitet.

 

Palletering / pakking

Sortering, emballasje, merking og palletering du trenger en hurtig verktøyskifter clutch, som hjelper forskjellige verktøy for å plukke opp et bredt spekter av materialer. Raskt og enkelt kan du omdisponere verktøyskifteren på tvers av forskjellige operasjoner eller investere i den automatiske verktøyskifterkoblingen og bytte verktøy uten å omdisponere og dermed gjøre lager og forsyningskjededrift raskere og mer effektiv.

MASKINENS TENDING

CNC, sprøytestøping, skjæring, metallstøping, presse og prosesser kan gjøres enkelt med verktøyskifterkobling som konsekvent og gjentatte ganger følger eksakte prosesser uten fare for feil. Raskt og enkelt kan du omdisponere verktøy til andre prosesser eller ved å bruke verktøylommene til å betjene og veksle mellom oppgaver uten å omdisponere verktøy.

MATERIALFINNERING

Maling, polering, pussing, boring og fresing og andre oppgaver er ideelt med en verktøyskifter da den fungerer med jevn flyt og nøyaktig plassering. Du kan enkelt betjene og bytte fra polering til maling med verktøylommene. Med små partier kan vi gi deg en robotbase-plate, som gjør det enkelt å skifte arbeidsstasjoner uten å programmere om roboten.

KVALITETTESTING

Testing, inspeksjon og måling kan være vanskelig for arbeidere å gjøre gjentatte ganger. Med verktøyskifterkobling kan du kontinuerlig opprettholde inspeksjon og testing av høy kvalitet ved høy presisjon og konsistens. Repeterbarheten er +/- 0,05 mm (50 mikron) og gir stabilitet til å automatisere nesten enhver oppgave.

/

SVEISE

Laser, ultralyd, lodding og punktsveising kan forbedres med vår verktøyskifter som sikrer høy kvalitet og presisjon. For å redusere nedetid på produksjonen kan du legge til verktøylommen vår, slik at roboten kan betjene og veksle mellom verktøy og oppgaver autonomt i produksjonslinjen. Eller flytt roboten til andre arbeidsstasjoner, der du trenger applikasjonsstøtte.

Logg Inn